Tuesday, November 27, 2007

One hAppy fAmilY








*try looking closer...hArith's sticking his tongue out to pApa


6 comments:

Anonymous said...

they are seriously cute and adorable. bertuah la munirah & hubby.. hehe.
one thing yg i prasan, muka harith mmg muka BOY and muka athirah mmg muka girl.. xkan confuse nya. athirah sgt comellll kalo senyum. feminine gitu.. muka double chin.. cute..!!
-- ayueayang --

mOmmy of Triplets said...

ayuayang:
thanks for the compliment, sejuk mOmmy and pApa diorang dgr =). ha'ah dah few ppl kate, walaupun both botak tp bleh nk differentiate mane boy and mane gal. so not necessary lah mommy kena pakaikn athirAh pink je kn..hehe

ibu-of-twins said...

wa.. kiutnye....
i believe, another 1 more month, diorg akan jadik lg kiut dr skrg.. ur babies ni nnti, makin dia membesar, makin cute...

mOmmy of Triplets said...

ibu-of-twins: thanks, lagi one month akan betambah tembam..harap bukan muka je cute, perangai pun cute jugak, hehehe. insya-Allah

ibu-of-twins said...

hehe.. insyallah.. yg penting cara didikan ank2 tu.. quality is important than quantity..

mcm my twins, diorg start jadik tembam sgt lepas balik dr hospital, masa dlm hospital lmbt sgt berat nak naik, so lambat la balik umah.. sekali balik umah, terus berat naik mendadak.. imagine, from 1.6 & 1.8, terus jadik 7.8 & 8.7 within 7 months.. haha.. now, diorg da susut skit sbb makin lasak, tu pun peha still mcm ayam goreng lg.. haha...

mOmmy of Triplets said...

kaki harith dh mcm tebu, beketak2...hehe