Thursday, May 28, 2009

Gardening

Last weekend we went to En Suami's parents' home and hArith hAppily did some gardening.
He was busy sweeping the dried leaves but realised he wasn't using the right "tool".

It was really smart of him to change it to penyapu lidi...ha, tersenget2 ni nk angkat penyapu lidi...



And again, everything is about scooping =)



And uZAir on the other hand is sooo much like athirAh (character wise), one of it is...sume mende nk masuk mulut, see...





Join the hottest community in town now!

11 comments:

Jiey^Mien said...

Untung ada Harith! Ringan tulang.. =)

misz_nierah said...

hehehe...begitu berkaliber la Harith ni. good for him la gardening ni. hehe

yaya said...

Goshhh! sangat comel harith....
tak bleh tahan gerammmmm....

Anonymous said...

alamak...harith ni rajin betol....untung dapat ank bujang rajin....hehehehe...shumelll

xoxo
mas

iswatie "colours of life" said...

I like Mr Harith yg amat rajin.....untung mama dia

Zuhaini said...

wah.. rajinnya! :)

Anonymous said...

wah...boleh buat menantu ini harith...
Uzair mcm hannah la.. semua benda nak masuk mulut..agak semua baby mcm tu yek?
ini hannah baru 6 bulan sudah 2 batang gigi, bahu i (kalau i dukung) habis dia geget2..

-eiz-

mOmmy of Triplets plus One said...

well, lets hope hArith punye kerajinan will be forever..jgn kecik2 je minat tapi bile besar ape pun taknk tolong..hihi

he's very much like the father...bapak die sume mende bleh buat bukan macam mOmmy die. aiyoo athirAh oh athirAh kenapa ikut mcm mommy, ikut lar macam pApa

siti nasuha said...

rajinnyer..
dah handsome..
tpi kecik agy kalau dah besar....
huhu..
by the way kakak nyer kg yang pontian tu kat ner...??

riqzmie said...

hi dek..leh tak kita tukar banner/link,kasi tau akak bila dah post ye..thank

jenguk2 lah ye handmade jewelry buatan akak sendiri ye

http://www.riqzmiecreation.com/

mOmmy of Triplets plus One said...

siti nasuha:
my grandparents pontian parit tegong