Wednesday, January 7, 2009


"mOmmy, when is pApa coming home?"

9 comments:

suryati said...

arrrr so sweet, eh mcm tak sesuai jer "sweet" but if the papa see this pic, sure segera nak fly home.

tak try letak kat photomama? but im sure sifu akan kata "need more lighting" hehehehee

mOmmy of Triplets plus One said...

tu yg tak berani nk anta kt photomama...hihihi
moment dah cukup meaningful tp tu lah lighting slack.
sifu dh kate byk kali jgn gune direct lighting (siap ckp cube lupakan camera ade flash...hihih)

Mimi said...

wah2 u guys ahli2 active photomama.. i dh register but x sempat lagi nak revisit.

btw.. sabarye Uzair.. nnt Papa balik bwk toys!

mOmmy of Triplets plus One said...

mimi:
kami muka2 yang eager nak menuntut ilmu...hihi

oh btw, its actually hArith kt photo tu ;)

hana jahudi said...

owwwwwwwwwwwww muke pon sayu gile ahahhaaha y not wanderrrr??

Ida said...

ala la la...kesian dia...miss papa yer...

Nanie Haron said...

Dear Mama Triplets,

I'm one of your reader.
You've been tagged.
Kindly check my blog.

Thankie..

jua said...

hmm hmm.... apa yg i bau ni ek.. i ada terbau2 kedai tau kat pic tu munirah.. benarkah? pic tu hasil drpd pembelian bijak dikedai itu?

hehehhee

mOmmy of Triplets plus One said...

Nanie:
i dh buat dh yg 16 randoms to b4 this..cek out my archieve =)

jua:
ish jgn lar kate macam tu..malu tau...hahahah munirah tgh blushing