Wednesday, August 13, 2008

Pinky Cheeky athirAh in d house cot







12 comments:

jamma said...

kak nem, muke athirah kat 2 gambar last tuh mcm yeop sket2 laa.. hehehe

darling8tabby said...

ala comeiii.... nampak dah besar lak..

mOmmy of Triplets said...

jamma:
mcm yeop? think she look very much like abang instead

darling8tabby:
dh besar tapi rambut tak panjang2 lagi...hihi

Jetsetter said...

aahh, u tau mcm iklan baby :p.Mcm dalam tv !!Ehh chop..kawan u yg nama Fadd tu pun suka kaler pink tau :p

mOmmy of Triplets said...

bleh lar i anta anak i masuk iklan...wahh kecik2 dah generate income tuk mak die..hhihihi

hana jahudi said...

aaaaaaaaaaaaa she's the best when she's guling-guling-ing in her cot!

salzahari said...

my Aliah pun kurang rambut mcm Athirah (nama mcm my niece)...

come la...visit http://salfaryna-mypreciousgift.blogspot.com/

mOmmy of Triplets said...

salzahari:
tu lah...tak sabar nk pakai hair clip kt die tapi rmbut tak tumbuh2.
takut if dah besar taknk pakai sbb tak train dari kecik.
nanti each time pakai sure die cabut
Aliah how old?

salzahari said...

Aliah dah 10months 2 weeks...i dulu pun rambut ckit time kecik.so x le pelik sgt cuma riso n kecian tgk bila pakai skirt,mcm a bit weird.tp cute takperla..hehhe...

Aliah my 2nd daughter..i lost my elder one pun at 26weeks.

mOmmy of Triplets said...

salzahari:
sama lah..i dulu pun takde rmbut. dah lar mase tu i first daughter, my parents teringin lar nk kasi i pakai dress tapi mmg tak kena...hihi

oh, u lost ur elder one at 26 weeks, arwah meniggal masa delivery ke sempat survive few days?

wat was his/her weight? lagi ringan dari hArith and athirAh ker?

salzahari said...

IUD=intra-uterus death
so sudden and a shocked news for us.

emm..about 870gms.

time i deliver dia,she didn't cry at all la (sbb dah x de kan?) so, my hubby kata time bwk dia kuar mcm bwk baby tido je..huhu..sedih la kalau igt, i tak dpt pegi pun funeral sbb still at ward.

so lately we did wish Ain (her name) was here so she could play along with Aliah..

mOmmy of Triplets said...

salzahari:
oh kirenye arwah meninggal masa dlm kandungan lar yer?

well mase i gave birth kat my triplets pun diorang tak nanges...too small kot. mase tu mmg panic. was expecting to hear their cry. tapi takde pun.
cume one of them ade bunyi skit but cant remember sape.

i pun tak dpt gi arwah alesYa punye funeral but mmg ramai sedara and frens attended. org ofis my father in-law pun byk dtg, smpai yg makcik mandikn jenazah commented that org dewasa meniggal pun takde ramai org camni dtg