Wednesday, November 19, 2008

The Young Viewers of Candidsyndrome!

Early morning, while mOmmy was reading the newspaper...this lil' boy decided to surf the internet...



Suddenly, he notice his big sista wanna attack the laptop



uZAir "ohhh NOOO, i better get a closer look at this website before my sister comes"


And here comes the big sista showing of her skill, surfing the net...
athirAh: "camni lar uZAir...scroll down, buat ape dari tadi tgk muka uncle2 ni?"



athirAh: "ha, tgk muka baby ni kan lagi bes!!! Ni Orked tau uZAir, nanti die besar skit kite ajak die main with us kay!"



*tgk tu...smpai meleleh leleh air liur tgk muka Orked!
(and at the same time athirAh was wondering "asal lar mOmmy kite tak amiq gambar kami cun cun macam ni?)
mOmmy "kena tunggu uncle SN launch photomama kay athirAh"

9 comments:

suryati said...

hehehehehe so cute munirah...esp tang air liur athirah yg meleleh tuh.

a'ah i pun tgu photomama tu nyer launch, so tak sabar nak tahu the details

mOmmy of Triplets said...

tu lah, cant wait for january to come (for the launching)

btw, did u receive my email? i anta to chaos278@yahoo.com
is tat ur address?
if salah kn u email me to munirahpunye@yahoo.com please

SN said...

Hanim, i buat mirror update kat my blog. Hehhehe...kelakar tengok athirah sampai meleleh air liur. Tunggu ek athirah...tak lama lagi jer.

Anasfadilah said...

hahaha

so funny!

i do take pictures

tapi guna hp aje :P

orked sangat bertuah ada ayah macam saiful nang.

Ida said...

Hehheeh...comel la tgk uzair dok terjelepuk dlm kusi tu smbl nonton pc....

yg athirah plak leka smpi kuaq ayaq liuq...cover athirah...hilang cun kang...kekek...sorry yer aunty gurau jer...athirah ttp cun dlm apa jua keadaan pung...

Mummy Orked said...

comelnya... kecik2 dah pandai main komputer. lepas ni mommy kena gilir-gilir dgn babies nak guna komputer.

Anonymous said...

..uzair's face nmpk matured sgt..n cool laa this lil boy! looks like his big sis mcm adik2 plak.. ehehehe.. -actually, im ur silent reader..almost everyday i read ur blog..ehehe so many info here..really proud of u sis! (got ur link thru kak aida's blog) happy knowing u!

~nurul

Ninie said...

wahhh dah jd baby cyber ni...

noratwin said...

salam,
baru dpt link ur blog from mommy blogger. Nice to see ur baby esp yg kembar tu da besar. Saye pon tak sabar nak tggu moment cam tuh!
Hopefully kite dapat tukar2 idea yea! Coz sy ibu yg baru blajar.