Thursday, March 12, 2009

=)

It makes my heart melts whenever i see the 2 of them playing and giggle together... tgk tu smpai tertonggeng tunggang tebalik jatuh. org2 tua kate if gelak byk2 sure ade yg nangis..but kali ni takde sape pun yg nangis...

They were attacking each other with athirAh's soft toy...



video

11 comments:

jetsetter said...

Not only u..Im melting too!
Gosh..I miss them so badly.
But too bad..I cant dukung them ..:-(

Jiey^Mien said...

Comel!! Eh salah, Super comelll.. =)

Ina said...

They are so adorable! Kalau Uzair pn boleh join sekaki mesti lagi sweet kan :D

Zuhaini said...

mak ai..harith ke yg tergolek td tu..? kuatnya dia.... haha.. boys.. :)

Anonymous said...

salam munirah
lama tak bg komen
seronok kan tgk bebudak main dengan cerianya ..
tp bila diorang jatuh tu kita yang seriau..
mcm sy ms berpantang di kampung baru ni,my fatimah amani yang sebaya your athirah n harith ni tiap2 petang duk kejar ayam
kejar ayam dengan kasut berbunyi pulak tu, mmg ayam tu lari ler..hihi
bila terjatuh tu kita yang terkejut lebih2..dia duk releks bangun then kejar balik sambil gelak ketawa..
mmg masa age mcm ni diorang very the lasak..
bak kata my friend:ms anak duk jalan jatuh tu kita rs mcm he/she is very helpless..tp bila dah pandai jalan n berlari, kita pulak yang helpless..

rafiza

darling8tabby said...

berlemak nyer dorang gelak2..gerammm...heheh

mOmmy of Triplets plus One said...

yg tegolek tu athirah...

rafiza, i agree with ur fren "he/she is very helpless..tp bila dah pandai jalan n berlari, kita pulak yang helpless.."

actually awal2 diorang gelak lagi dasyat ni video record dh halfway...dah temengah mengah diorang

Anonymous said...

salam lasaknya athirah..tak memadan anak dara tu..hehehe super cute!

The Queen Bee said...

u know what hariz is laughing bila i play this video! cutee!! oohhh how i wish i ade twins! :P

mOmmy of Triplets plus One said...

Queen Bee:
mmg bes ade twin tapi penatnye tak terkata...bile penat sgt, these kind of behaviour yg akan buat i senyum sendiri n remind myself to sabar.

mOmmy of Triplets plus One said...

Queen Bee:
oh i tgh bayangkn hariz gelak tgk the video..hihi