Monday, March 2, 2009

Tangan uZAir yang dobot dan beketak2....





Join the hottest community in town now!

17 comments:

nurul syazana said...

ngeee..comel comel comel comel comel sangat..muscle tu!

Drama Mama said...

uik..kamera trick ka tu?

mOmmy of Triplets plus One said...

drama mama:
i blaja amiq gmbr mcm tu kt photomama =)
kalau nk tau...tmpat amiq gmbar tu sebenarnye besepah..hihi

psst, ni tak gune photoshop tuk di-edit tau

Jiey^Mien said...

YA Allah.. Geramnya... Macam Michelin!

eyna said...

waaaaaa berketak-ketak.. :)
comel

precious innocent said...

goreng pun sodap!!!!

-mama emma-

mirah said...

huhuh lengan dia berketak2 tu..
berapa kg dah uzair ni skrg yea?

BabyBooned said...

oh super cute!!!

i miss those baby fats on my son lah. high time to have another one kot..

Farah said...

hai...salam kenal....ei..eii. geramnyee..rase cam nak geget..

Nurhayati said...

sama cam Zara gak.. leh geng ni..hihihi

jannah rais said...

salam....ni berkat minum susu ibu nih...based on pengalam akak la..;)comey uzair..tp bile dah lasak nnt susut la lengan ketak2 tu...

*my hubby met u n famili kat OU itu ari...yg beli beg travel baru tuh..hihih

altuty said...

mini michelin man!!

Lan0stZz said...

awesome pictures munirah!!! u r really doing good :) thumbs up babe. btw esok free? hQ nak playmate :)

mOmmy of Triplets plus One said...

hihi, badan jer tak cukup beketak tuk jadi model michelin..hihi

oh apparently when i was a baby...my ketak2 was worst then uZAir...

lana:
yup i'm free besok!!!
err tp hArith ade a bit of flu. if u don't mind...it be nice to have hQ around.

im thinking of doing the edible playdoh...will hv to get cream of tar tar then bsok. tp ni my first attempt, tak tau lah jadi ke tak

thinkpink said...

oh baby michelin..

Anonymous said...

Munirah..
share lah some tips here on how to take that kind of photo.
Kalau ckp mmg tak caya, tp tak mampu nak join photomama tu..lagi lah waktu gawat nih, duit gaji ngaM2 je.. :(

Kak Ti

Anonymous said...

eheehehe...chomel nyerrr...geram auntie..geget jugak karang...

bird@eiz