Monday, March 30, 2009

Patut lah...

Patut lah selama ni kaki saya sakit bedenyut2
Patut lah selama ni if duduk smbil dukung anak, susah untuk saya bangun
Patut lah dah berkali kali makcik urut datang, tapi kaki tetap sakit
Patut lah selama ni senget jer bila duduk antara dua sujud dalam solat
Patut lah bila buat blood test sumenye okay (alhamdulillah)
Patut lah tido malam pun terganggu sbb kaki sakit bedenyut
Patut lah bangun pagi sure sakit kaki nk turun katil
Patut lah ade kalanye kaki sangat sakit smpai jalan tehenjut2
Patut lah bila saya cuba2 tuk lari sbb nak main touch rugby tapi tak terlari
Patut lah telan panadol pun kaki tetap sakit
Patut lah bila sapu minyak panas atau deep heat kaki tetap sakit
Patut lah if drive keta manual kaki nak tekan clutch sakitnye memang terasa

Rupe rupenye saya kena muscle tear

Selama ni, tahan je lah sakit tu...tak berani nak merungut sebab takut nanti sure mak akan kata:
" tu lah masa dalam pantang taknak jaga betul2...jalan laju2, suruh makan itu ini taknak"

Jadi sekarang saya dah tau tiada kaitan dengan penjagaan diri ketika pantang...

3 comments:

Lan0stZz said...

omgosh munirahhhhhhh. Muscle tear which leg? You've worked too hard dear. Pengorbanan seorang ibu tak ternilai rasanye. U take care and call us if u need anything. Will visit u one of this day. Take care.

mOmmy of Triplets plus One said...

my left leg dear...

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

alah tumpang tanya boleh..? saya pun ada rasa camtu.. so nak buat apa ek?apa ubat ek?