Tuesday, March 24, 2009

Lesson Learned

Today, we were out since morning till evening. Left the house at almost 10am and reached home at almost 6pm.

And the lesson learned is...tak payah pegi Bukit Tinggi and Genting lagi dah.

Jangan tanye kenapa, xde mood malas nak cerita...

But thanks to En Suami yang tidak jemu membawa kami ke hulu dan ke hilir. Thanks!

7 comments:

precious innocent said...

i rasa i tau... kat bkt tinggi xde ape2 kan? nak masuk kene byr semua tu...

& kalau kat genting, halal food mmg susah nak jumpe...

kalau salah, sorry...

-mama emma-

jua said...

sila le habaq sbb i nak pergi isnin ni.

mOmmy of Triplets plus One said...

jua:
u nk gi mane?
bukit tinggi ker genting?

mom2que said...

eh, why? I pegi Genting the other day with my 2 boys ok pulak. Share la for the benefits of others ;p

Lan0stZz said...

yeah tell us munirah plzzz

nurul syazana said...

pergi ke? waaaaaaaaa...

ibuhannah said...

apela yang terjadi agaknye tu ek?.. spill it pls munirah. Would love to hear abt it.